Få et hurtigt svarLegekammerater

Andre lydprodukter fra Lydstudiet Aros


Lydside (med voiceover) til video
Vi bliver ofte bestilt til at mixe og producere lydsider til videoer. Det kan være til en reklamefilm til TV2 - eller en virksomhedsfilm til Youtube eller kundens egen hjemmeside. Lydsiderne består typisk af voiceover, musikunderlægning og lydeffekter. Vi giver gerne et bud på både voiceover og lydside til din video, uden beregning.

Radio Imaging - Jingler, m.m.
Vi har gennem tiden designet og udviklet rigtig mange danske og udenlandske radioers "lyd" (i branchen kaldt "radio imaging"). Lige fra simple sweepers/liners, over formatexplainers og promospots, til sangjingler, hvor radioens navn bliver sunget. Vi har selvfølgelig altid en god voiceover til formålet Brug os fra idé til færdigt resultat.

Komposition af lydlogo/vignette
Hver måned komponerer og producerer vi lydlogo/vignet til en håndfuld kunder. Lydlogoet er virksomhedens helt egen lyd. En lille melodisløjfe, der med sin melodi, sine toner, sin stemning og sin særlige klang bliver lyden af.. jer. Brug lydlogoet overalt i jeres markedsførring: i jeres tv- eller radiospot, på jeres hjemmeside, telefonsvarer eller som ringetone. Det er branding. Det er smart. Og, tro os - det bliver bemærket.

Sanglogo
I familie med lydlogoet, er sanglogoet. Sanglogoet er en lille, hel sang á typisk 20-40 sekunders varighed, om virksomheden. Måske om det I laver eller det I står for. Men helt sikkert med jeres firmanavn sunget på en måde så man husker det. Sanglogoet kan, ligesom lydlogoet, bruges overalt i jeres markedsføring.

Andre lydprodukter


Nyhedsbrev

Modtag nyt & spændende fra vores verden, i din indbakke.Brug for hjælp?

Lydstudiet Aros teamet

Vores faste support-team står klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem 9 og 15.30.

+45 7020 1240