Få et hurtigt tilbudLegekammerater

Storladne radiospots med


Hvis du vil i radioen eller på Spotify - hjælper vi dig
Lydstudiet Aros laver dit radiospot, så det passer til budget, brand og målgruppe. Og vi hjælper gerne med at fådet i radioen eller på Spotify. Giv os et par stikord - eller et færdigt manuskript. For måske ved du præcist hvordan din radioreklame skal lyde, måske ikke. Vi tager teten på det sted, du vil slippe den. Og, vi garanterer, med Lydstudiet Aros kan du slippe den trygt.

Hvad gør radioreklamen så unik?
Mulighederne er mildest talt uendelige med radioreklame. Tag lytteren med til Thailands templer, til rodeofestival i Mexico eller til Islands gejsere. Vi råder over et enormt arkiv med reklamemusik, lydeffekter, og ikke mindst et stor udvalg af gode speakere. Så nu skal lærredet bare males. Lad vores kreative team komme med et bud på jeres nye radiospot.

Radiospots, vi elsker
Vi er til velformulerede, storladne radiospots, gerne med både "kant" og bagtanke. Vi er til færre telefonnumre og mindre snik-snak (den hører til ved middagsbordet, ikke i radioen). Vi søger altid den skarpe punchline, der siger alt. Og så synes vi, radiospots er stærkest, når de kan mærkes; når de rammer en følelse i os. 

Eksempler på radiospots

skrevet, instrueret og produceret af Lydstudiet Aros
Radiospots

Radiospots


Nyhedsbrev

Modtag nyt & spændende fra vores verden, i din indbakke.Brug for hjælp?

Lydstudiet Aros teamet

Vores faste support-team står klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem 9 og 15.30.

+45 7020 1240