Få et hurtigt svarLegekammerater

Udtalelser fra vores værdifulde kunder


"Jeg har været meget tilfreds med vores samarbejde. I er altid meget lydhør overfor mine ønsker og ændringer. Tonen i samarbejdet er super god og venlig, hvilket jeg vægter højt. I er hurtige til reagere selvom tiden er knap og stadig med den samme professionalisme og venlighed".
-Mette Frimer, Marketing Coordinator, ILLUM

"Nemme og venlige at samarbejde med. Gode tekstforslag og spots. Hurtige til at løse opgaverne".
-Mona Marie Becker, Retail Administration, BESTSELLER

"Jeg arbejder med salg af radioreklamer for SBS Radio, og  er  afhængig af dygtige samarbejdspartnere. Derfor bruger jeg Lydstudiet Aros,  når jeg skal have produceret radiospot. De er meget kreative, og kvaliteten er altid i top. De er nemme at komme i kontakt med og leverer altid som aftalt. Det er jo i sidste ende det kunderne lægger vægt på.
-Joan Tønnesen, Sælger for SBS RADIO (THE VOICE)

"Vi har nu været fast kunde hos Aros i mere end 2 år, og jeg når kigger tilbage på forløbet, kan jeg både høre og mærke hvordan vores samarbejde har udviklet sig og vi er meget glade for den tætte dialog vi har i dagligdagen. Vi benytter Aros som full service produktionsselskab, så de er i direkte kontakt med vores kunder. Vi føler os helt trygge ved den ordning, hvor dialog, arbejdsgang og deadlines kører helt smooth.
Så skal du have en anderledes vinkel på dine spotproduktioner, kan jeg varmt anbefale Aros".
-Benny Henriksen, Salgschef, SKALA FM

"Vi har samarbejdet med Aros siden deres opstart og har altid været meget glade for samarbejdet. De er kreative og giver vores kunder en fantastisk service, altid friske med nye input. Og såer de gode til at overholde deadlines og det betyder utroligt meget for os. Altid en god samarbejdspartner".
-Karina Kikkenborg, Mediechef, VESTMEDIA

"Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Lydstudiet Aros. Vi får gode produktioner, og Aros er gode til at ramme bedste stil og prisniveau i.f.t. kundernes ønsker. Samtidig er Aros altid åbne og positive for nye idéer, og altid klar på en god dialog om hvordan vi kan opnå det bedste resultat sammen - til kundens fulde tilfredshed".
-Martin Larsen, Direktør, RADIO DIABLO

"God lyd og gode stemmer. Radio Køge overlader trygt produktion af både reklamer og liners til Lydstudiet Aros. Det sikrer os en altid tidssvarende lyd der giver et meget kvalitetsrigt indtryk for vores lyttere".
-Martin Andersen, Programchef, RADIO KØGE

"Gennem mine mange år i reklamebranchen, i skrivende stund marketingchef i Trælasten, har jeg lavet og lyttet til mange radiospots. Men de sidste par År har jeg valgt at bruge Jacob og Jonathan. Vi har sammen produceret over 20 spots.
Jeg skriver selv Trælastens radiospots og bruger Lydstudiet Aros, fordi jeg ved de kan levere præcis de stemmer og det lydunivers jeg ønsker til den pågældende kampagne. Og så er de hurtige til at producere og det afspejler sig jo i sidste ende også på prisen".
-Peter Rekvad, Marketingchef, TRÆLASTEN


"Der er tre gode grunde til at Aros er mit foretrukne lydstudie.
God lyd, gode priser og et par gode drenge..."
-Henrik Poulsen, RADIO S-FM

 

"Nuuk FM har været utrolig glade for vores samarbejde. Der er altid hurtig respons, så man som kunde ved hvor man er i processen. Deres altid kreative afdeling har været en god sparring for os her oppe - opgaver vi ikke selv har kunne løfte er blevet produceret uden de store sprog problemer, da vores reklamer her oppe forgår på Grønlandsk. Det har ført os samme på nogle opgaver hvor vi har kunne bistå med speaker og de Aros har produceret. Det er altid rart og få en kreativt og styret produktion samtale med Aros. Som det seneste tid har være en inspirerende katalysator for selv vores produktionsafdeling".
-Claus Nissen, Reklamechef, NUUK FM

"Vi har med stor fornøjelse samarbejdet med lydstudiet Aros omkring vores lydbøger. Grunden til at vi valgte dem var at der var ingen tvil om at de satte sig helhjertet ind i vores behov med oprigtighed og stor interesse. denne form for "commitment" finder man ikke mange steder. vi ser frem til et forsat frugtbart samarbejde i årene der kommer og kan kun anbefalde lydstudiet på det varmeste".
-Thor Andersen, Indehaver, STÆRK FOR LIVET


Vi har altid oplevet super service og knaldgode spots efter gode og konstruktive input og ideer. Absolut en anbefaling værdi!
-Jonas, TROPIC SUN

Vi har været glade for Lydstudiet Aros som leverandør - de arbejder professionelt, giver god sparring og leverer til tiden - en professionel samarbejdspartner.
-Lene Braa, ADTENTION

Nyhedsbrev

Modtag nyt & spændende fra vores verden, i din indbakke.Brug for hjælp?

Lydstudiet Aros teamet

Vores faste support-team står klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem 9 og 15.30.

+45 7020 1240