Få et hurtigt tilbudLegekammerater

Vil du være speaker? Tips og fif til den vordende speaker


Vil du speake for os?
Hvad kræves der af dig, der gerne vil speake, men ingen erfaring har? Meget! Ikke bare en god stemme, men også en stærk vilje, lærevillighed, tålmodighed, en vis grad af talent - samt et simpelt hjemmestudie (læs længere nede). Men vi vil gerne hjælpe dig i gang - derfor tilbyder Lydstudiet Aros hjælp i form af speak-undervisning. Du behøver ikke at have erfaring. Vi kan hjælpe dig, uanset om du er nybegynder eller har erfaring. Hold øje med denne side, hvor vi annoncerer, når næste kursus er klar.

Hvad kan jeg selv gøre?
Vi har gennem tiden stødt på mange entusiastiske speak-aspiranter, der med lys i øjnene, har signaleret: "jeg vil gøre alt, det kræver for at blive speaker hos jer". En uge eller en måned senere, hører vi ikke mere fra vedkommende. Mange har ganske enkelt ikke overvejet, at det kræver en massiv (egen) indsats gennem vedholden og dedikeret træning, at blive god. Og det kan tage rigtig lang tid at blive god nok. Vi plejer altid at sige: "du kan sagtens blive speaker - alle kan blive speakere - men ikke alle er villige til at gøre det, det kræver.. tre ting: at øve, at øve, at øve". 

Udover vedholdenhed, kræver det at du selv tager ansvar for at blive bedre: det er dit projekt og dit talent. Vi bidrager gerne med faglige råd og vores ærlige mening - men husk, du er "projektlederen" og det er dig, der skal sørge for at du bliver bedre og din stemme udvikler sig.

Hjemmestudie
Hvis du er professionel speaker og klar til at "tage fat" hos Lydstudiet Aros, er det vigtigt, at du har dit eget hjemmestudie. Det er nødvendigt, fordi det giver vores samarbejde en øget fleksibilitet og hurtigere leveringstid! Vi har mange hasteopgaver i studiet, og en hurtig speaker gør ofte hele forskellen.

Et studie hjemme er dog mindre vigtigt i begyndelsen for dig, der er helt ny i speakverdenen. Men hvis du på sigt vil satse på at speake for Lydstudiet Aros (og i mange tilfælde, andre studier også), kræver det, du kan optage speaks hjemme hos dig selv. Etablering af hjemmestudie er heldigvist både let at sætte op og relativt billigt nu om dage. Spørg os til råds.

Voiceovers


Nyhedsbrev

Modtag nyt & spændende fra vores verden, i din indbakke.Brug for hjælp?

Lydstudiet Aros teamet

Vores faste support-team står klar til at hjælpe dig på alle hverdage mellem 9 og 15.30.

+45 7020 1240